Glock

Lőgyakorlat és fegyverismeretKurucz Miklós ügyvezetővel találkoztam és többek között a világhírű Glock fegyvergyár termékeit próbáltuk ki. Miklóssal nagyszerű barátságot kötöttem és büszke vagyok rá, hogy tegezhetem tiszteletreméltó kora ellenére is. Elképesztő tudással rendelkezik a fegyverek tekintetében és ~70 évesen is a fiatalokat megszégyenítő pontossággal- és gyorsasággal képes lőni, amit prezentált is egy profi lézerpisztoly segítségével. Az alábbiakban látható néhány képkocka a diskurzusról és egy-egy publikus helyszínről.

Tárgyalásunk értelmében hamarosan megejtünk egy komplex tanfolyamot fegyverismeretből (pl: szétszerelés/összerakás) és szituációs lőgyakorlatokból (pl: mesterlövészet, lövés tömegben, túszejtés).

Miklós az az ember, akit az összes jelentős rendvédelmi szerv vezetője ismer. Ő látja el fegyverekkel a Honvédséget, Rendőrséget, NAV-osokat, a Büntetés Végrehajtás fegyvereseit, a Terrorelhárítási Központot és még sorolhatnám… Látogatásom során is éppen egy magasrangú rendvédelmi vezetővel beszélt akinek be is ajánlott, miszerint a tesfelépítésem- és fizikumom tekintetében számíthatnának rám, ha esetleg valamelyik páncélautó elakadna és bekéne tolni… 😀

Miklós bátyám személyében egy nagyon jókedélyű, barátságos és nagy szaktudással rendelkező embert ismerhettem meg. Igen sokat tanultam tőle és remélem mihamarabb újra találkozunk!